Om Knotteklær

Hei:)

Jeg er Aina og mamma til ei jente som er psykisk utviklingshemmet. Vi syns vi har  ei fantastisk fin jente, som iår blir 15 år og er både livsglad og nysgjerrig på livet. Hun har en mutasjon på DYRK1A-genet, og er pr idag 1 av 5 jenter i norge med denne diagnosen.

Knotteklær er et resultat av at jeg selv måtte lete og være detektiv hver gang vår jente trengte benklær som bukse, shorts o.l. Siden bleien alltid har vært vår faste følgesvenn så ble dette en utfordring etterhvert. Jeg hadde valget mellom å bruke mange timer i butikk på å lete etter klær, eller å sette meg ned å sy. Og siden jeg alltid har vært lidenskapelig oppatt av å sy/strikke, så var ikke valget så vanskelig. Mitt eget merke "knotteting" hadde jeg hatt i flere år, og derfor er alle Knotteklær merket med dette! 

Mitt store ønske er at barn skal kunne ha mulighet til å kle seg i praktiske og barnlige klær, uansett en diagnose eller ikke. Jeg ønsker at et plagg fra Knotteklær skal være både behagelig, funksjonelt og  praktiskt, samtidig som det kan være barnlig, fargerikt eller nostalgisk- alt ettersom hva man liker:)

Har du noen tanker, ønsker eller ideer, så blir jeg veldig glad hvis du har lyst til å dele de med meg. Ta kontakt med meg via mail eller telefon, og så svarer jeg så raskt jeg kan.

Alle stoffene jeg syr i er vasket på forhånd med vaskemiddel  som er fritt for parfyme og fargestoffer.

Ha en god dag:)

mvh Aina og Rikke.